Laat je inspireren door deze fijne werkplek tijdens het speeddaten met mede-ondernemers

Laat je inspireren door deze fijne werkplek tijdens het speeddaten met mede-ondernemers

Laat je inspireren door deze fijne werkplek tijdens het speeddaten met mede-ondernemers

Flexibel zijn in waar je werkt, wanneer je werkt en in hoe je werkt. Dat is vaak een van de belangrijkste redenen waarom ondernemers kiezen voor een eigen bedrijf of onderneming. Die flexibiliteit in kantoorruimtes vind je bij Facility Point in Arnhem! Een fijne- en flexibele werkplek, gezellige mensen en een heerlijk kopje koffie in het @ Facility's Grand Café Arnhem restaurant zijn dé ingrediënten voor een ideale werkomgeving voor ondernemers.

Wij nodigen je in samenwerking met Facility Point Arnhem uit voor een inspirerende avond in een fijne werkomgeving op woensdag 1 juni aan Meander 251 in Arnhem.

Een gezonde, fijne werkomgeving draagt bij aan ons werkgeluk!

We worden van harte welkom geheten vanaf 19:00 uur in het volledig opgeknapte pand van Facility Point. Jeroen Tolmeijer, de directeur van Facility Point, trapt de avond af met een inspirerend verhaal over ondernemerschap; het waarmaken van dromen, heroverwegen en met name: genieten van het (ondernemers) leven! Hierop volgend krijgen we een rondleiding door het vernieuwde pand van Facility Point. Vol inspiratie kunnen we met lekker met elkaar gaan speeddaten in de verschillende ruimtes van het pand. Wat is jóuw ondernemersverhaal? En waar geniet jij van als ondernemer? Tot slot is er tijd om vrij met elkaar te netwerken. Laat je deze avond inspireren door de fijne werkomgeving, gezellige mensen en heerlijke koffie!

Tijden van het programma

  • 19:00 - 19:30: Inloop van de avond
  • 19:30 - 20:00: Presentatie Jeroen Tolmeijer
  • 20:00 - 21:00: Speeddaten
  • 21:00 - 22:00: Netwerken

Introducé meenemen

Wil je een ondernemende introducé meenemen die nog niet eerder bij een evenement van Ondernemers in Bedrijf is geweest? Dat kan! Stuur de link van het event naar jouw introducé zodat hij/zij zichzelf in kan schrijven.

Meld je aan en mis niets 

Sta jij te popelen om nieuwe ondernemers te leren kennen? En wil je inspiratie op doen voor een fijne werkplek? Meld je dan nu aan voor dit event in deze fijne werkomgeving en garandeer jezelf van een plek. Tot dan!